روزگار خودرو گزارش می‌دهد؛

خودرو جگوار کلاسیک با قیمتی فضایی!

جگوار تایپ E بازگشته است این بار با شیشه جلوی نشکن و حتی رادیو بلوتوث دار!

خودرو جگوار کلاسیک با قیمتی فضایی!

همانطور که رفته رفته کار بشر با خودروهای بنزینی، سوختی و ترکیبی رو به پایان است جگوار هم نخواسته تا از این غافله عقب بماند. با این حال اگر شما از آن دسته طرفداران و خریداران پر و پا قرص گربه‌ای که با بنزین تغذیه می‌شود، هستید دپارتمان طراحی کلاسیک جگوار می‌تواند همچنان شما را به آرزویتان برساند.

جگوار-2

در این مورد یکی از این خریداران وفادار جگوار در جنوب شرق آسیا، سفارش ساخت یک مدل جگوار E تایپ کلاسیک را داده است. این گونه است که روند ساخت خودرویی که ۵۰ سال قبل متولد شد دوباره از سر گرفته می‌شود. استفاده از تمامی المان هایی که در سال ۱۹۶۱ در ساخت سری اول دوم و سوم جگوار به کار رفته بود از جذابیت‌های این پروژه زیبا هستند. مدل ویژه این خودرو که در سال ۱۹۷۴ به تعداد محدود ۵۰ دستگاه تولید شده بود. حالا این دپارتمان دست به ساخت دو نسخه از همین خودرو با رنگ‌های معروف همان مدل پنجاه سال قبل زده است.

جگوار-1

این رنگ‌ها همان رنگ سبز معروف و امضای کار جگوار است و دیگری رنگ مشکی براق که جگوار با الهام از گربه‌ای به همین نام گرفته است. این دو نسخه تنها دو نسخه واقعی E تایپ هستند که بازاسازی صفر تا صد شده‌اند. پیشرانه این خودروها از نوع ۶ سیلندر خطی با حجم ۳.۸ لیتر است که البته به جای فناوری کاربراتور از سیستم پاشش مستقیم سوخت بهره می‌گیرد.

جگوار-4

همچنین جعبه دنده ۴ سرعته دستی قدیمی هم جای خود را به جعبه دنده پنج سرعته مدرن جگوار داده است. جگوار اعلام کرده این نوسازی و تعبیه تغییرات و اعمال آنها ۲۰۰۰ ساعت به طول انجامیده است. این نشان از دقت و ظرافت طراحان و مهندسان جگوار دارد. حتی این خودرو‌ها با وجود کلاسیک بودن مجهز به بلوتوث و شیشه نشکن جلو هم هستند. ورای تغییرات زیر پوستی که جگوار در این خودرو داده است بعضی از تغییرات هم هستند که آشکارند از جمله صندلی‌های تمام چرم این خودرو که از طراحی جدید و یک چرم بسیار مرغوب تهیه شده‌اند.

جگوار-10

طراحی و ساخت دستی هیچ گاه در برنامه جگوار نبوده است اما در این مدل تمام این طراحی و اجراها کار دست می‌باشد. قطعات سازنده خودرو در کنسول آلومینیومی وسط دو صندلی جلو به زیبایی هرچه تمام تر و کار دست هستند. بلوپرینت یا همان نقشه طرح اولیه که بر روی کنسول آلومینیومی خودرو نقش بسته به زیبایی و با ظرافت هرچه تمام تر با دست ساخته شده است. همچنین قدیمی‌ترین سازنده جواهرات انگلستان یعنی شرکت دیکین و فرانسیس طراحی پنل جلوی این خودرو را که تمام از طلا و نقره ساخته شده است بر عهده گرفتند.

جگوار-12

کاملا مشخص است که جگوار با طراحی و تولید این خودرو قصد داشته تا دل مشتری وفادار خود را برباید.

قیمت این جگوار شاهکار چقدر است؟

جگوار-9

این که جگوار برای این ملکه زیبایی خود چه قیمتی را معین کرده هنوز دقیقا مشخص نیست اما با توجه به احیای مدل‌های دیگر از این خودرو در همان حالت کلاسیک در سال ۲۰۱۷، نرخ این خودرو ۳۸۳۰۰۰ دلار (معادل ۲۵ میلیارد تومان) به بالا خواهد بود. این قیمت تنها یک حدس از روی شواهد است و هنوز به طور رسمی اعلام نشده است. ممکن است جگوار در آینده تصمیم بر بازسازی مدل‌های دیگر کالکشن E تایپ بگیرد که با این وجود می‌توان گفت جگوار از این راه پول سرشاری را به جیب خواهد زد.

جگوار-7

سخن پایانی

این خودرو نماد کلاسیک بازان انگلیسی در پنجاه سال قبل به حساب می آید و جگوار نشان داده که همانقدر که در ساخت خودرو های جدید پیشگام است در بازسازی کلاسیک ها هم بسیار ماهر و قابل ظاهر شده است. نظر شما درباره این حرکت جگوار چیست؟ آیا باید از شر خودرو های کلاسیک خلاص شد و به مدرنیته مطلق فکر کرد یا اینکه هنوز هم خیلی از چیزهای خوب گذشته کلاسیک و کاربردی تر هستند؟ نظر خود را در کامنت ها با ما به اشتراک بگذارید.

 

 

 

ویدیوهای پیشنهادی

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت روزگار خودرو هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد