روزگار خودرو گزارش میدهد؛
همه چیز درباره تیگو ۷ پرومکس مدیران خودرو / غرق در آپشن شوید!
نسخه تیگو ۷ پرومکس میتواند در رقابت با کراس اوورهای موجود در بازار ایران دست بالاتر را داشته باشد چرا که امکانات و ویژگیهای این خودرو خاص خودش هستند.
به سیاق گذشته تیگو ۷ پرو مکس را به زیر ذره بین روزگار خودرو میبریم تا بررسی کامل و دقیقی را از این خودرو وارداتی جدید رقم بزنیم.
تیگو ۷ پرو اکسلنت در سال ۱۴۰۰ به جای خودرو تیگو ۷ به بازار عرضه شد و سپس در سال ۱۴۰۲ با مدل پریمیوم با آپشنهای بیشتر به روز رسانی شد. با این حال شباهتهای پیشرانه و کابین این خودرو با مدل ارزانتر و کوچکتر X۵۵ پرو، نقطه ضعف تیگو ۷ پرو به حساب میآمدند. فونیکس برای غلبه بر این شباهت و بالاتر بردن رده و کلاس، تیگو ۷ نسخه پرومکس را معرفی کرد.
طراحی تیگو ۷ پرومکس
طراحی خودرو تیگو ۷ پرومکس در نگاه اول مانند سایر خویشاوندانش هست به طوری که شباهت ظاهری مانع از انجام آزمایش دی انای میشود.
انقدر این شباهت زیاد است که ممکن است این خودرو را با تیگو ۷ پرمیوم اشتباه بگیرید. جلوپنجره عظیم این خودرو با قاب فلزی دورش، چهره این خودرو را به اصطلاح قلدرتر و خشن تر کرده است. از آنجایی که طراحی جلوپنجره همیشه فاکتور اصلی در تعیین چهره نهایی خودرو است، فونیکس در این بخش عملکرد قابل قبولی داشته و جلو خودرو زیبا تر و با ابهت تر شده است. در طراحی نمای کناری و پشت خودرو تغییر محسوسی رخ نداده است.
طراحی داخلی
هر چقدر که تیگو در قسمت طراحی خارجی بدو تغییر و ثابت مانده، در داخل خودرو جبران کرده است. فضای داخلی کابین بسیار شیک و مدرن تر شده است. تنها تفاوت طراحی داخلی تیگو ۷ پرومکس، با تیگو ۸ استفاده از رنگ مشکی است. بهترین قسمت کابین تعبیه یک نمایشگر ترکیبی ۱۲.۳ اینچی با رزولشن بالا و عریض است که به زیباترین شکل ممکن و با طرحهای گرافیکی زیبا اطلاعات خودرو را برای سرنشینان و مخصوصا راننده به نمایش میگذارد.
همچنین در کلاستر هم میتوانید تمامی اطلاعات از جمله میزان پیمایش مسافت، میزان مسافت قابل پیمایش با توجه به سوخت باقی مانده و بسیاری اطلاعات ریز و درشت دیگر را ببینید. فرمان خودرو مملو از کلیدهای متنوع برای انجام تمام کارهای مربوط به خودرو بدون پرت شدن حواس راننده است. کنسول وسط بسیار کاربردی و ارگونومیک و کاربردی طراحی شده و جایگاه قرارگیری دست در آن بسیار راحت است. تمامی این موارد به کمتر خسته شدن راننده در مسافتهای طولانی میانجامد. سقف این خودرو هم از نوع پانومرامیک است به طوری که با نورپردازی زیبا فضایی دلنشین را در کابین ایجاد میکند.
دریچههای تهویه جلو از نوع یکپارچه و باریک بوده و کارایی خوبی را نیز به همراه دارند. تهویه از نوع دو کاناله بوده و علاوه بر آن از سیستم تصفیه هوا نیز سود میبرد. در نسخه پرومکس، کنترل سیستم تهویه تنها بهصورت لمسی است. سیستم صوتی از ۸ بلندگو تشکیل شده که صدای شفاف و نسبتاً خوبی ارائه میکند. برای شارژ گوشی همراه هم از شارژر وایرلس با توان ۵۰ واتی استفاده شده که سرعت شارژ بالایی دارد. نورپردازی داخلی نیز قابل تنظیم است.
پیشرانه تیگو ۷ پرومکس
پیشرانه این خودرو بر خلاف مدلهای دیگر، ۱.۶ لیتری توربو است. این پیشرانه از طریق سیستم تزریق سوخت مستقیم حداکثر توان ۱۹۷ اسب بخار و گشتاور ۲۹۰ نیوتون متر را تولید میکند. همچنین این پیشرانه با افزایش توان و خروجی گشتاور، میزان آلایندگی را هم تا اندازه قابل توجهی کاهش میدهد و از این حیث استاندارد یورو ۶ را دریافت خواهد کرد.
جعبه دنده و سیستم انتقال نیرو
برای انتقال نیرو به چرخها فونیکس از یک جعبه دنده ۷ سرعته دو کلاچ تر استفاده کرده که این امر سبب شده تا تعوثض دندههای آن نرم و بدون تاخیر باشد. امکان تعویض دنده دستی هم در این خودرو وجود دارد ولی با توجه به جعبه دنده قدرتمند و بدون تاخیر آن نیازی به انجام این کار نیست.
در نهایت باید گفت که نمیتوان توقع زیادی از تیگو ۷ پرومکس در آفرود داشت. چرا که خبری از سیستمهای قفل دیفرانسیل و تغییر حالت از تک به دو دیفرانسیل یا برعکس وجود ندارد. به عبارت دیگر از این خودرو فقط میتوان در یک شرایط سبک آفرودی استفاده کرد.
امکانات رفاهی خودرو تیگو ۷ پرومکس
از جمله امکانات رفاهی تیگو ۷ پرومکس میتوان: سانروف پانورامیک، شارژر بیسیم تلفن همراه، سیستم ورود بدون کلید، چراغهای اتوماتیک و تمام الایدی جلو و عقب چراغهای مخصوص گردش در سر پیچها، صندلیهای برقی ردیف جلو به همراه حافظه صندلی راننده و تنظیم گودی کمر گرمکن و سردکن صندلیهای جلو، اهرم تعویض دنده الکترونیکی با امکان تعویض دستی صفحه کیلومتر، (کلاستر) دیجیتالی ۱۲.۳ اینچی یکپارچه با نمایشگر مرکزی سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک دوکاناله به همراه یونیزاسیون، کول باکس و دریچه تهویه برای سرنشینان عقب نمایشگر مرکزی ۱۲.۳ اینچی همراه با ۸ اسپیکر و توییتر و درگاه USB برای سرنشینان جلو و عقب، آینههای جانبی تاشو برقی با قابلیت تغییر زاویه در هنگام دنده عقب قابلیت تنظیم حالتهای رانندگی فرمان برقی با تنظیم در چهار جهت پاور ویندوز با قابلیت تشخیص مانع نورپردازی داخلی کروز کنترل تطبیقی صندوق برقی عقب به همراه سنسور با قابلیت تنظیم ارتفاع بازشدن سنسور باران با قابلیت بستن سانروف و پنجرهها در باران اشاره کرد.
سیستمهای کمکی راننده و امکانات ایمنی:
شش کیسه هوای ده نقطهای (جلو، جانبی، پردهای)، ترمز پارک برقی (EPB) و اتوهلد ترمز کمکی (BAS، ABS، EBD)، سنسور پارک عقب، سیستم هشدار ترافیک در عقب خودرو، دوربین ۳۶۰ درجه، کنترل ایستایی در سربالایی (HHC)، کنترل حرکت در سرپایینی (HDC)، قطع پدال گاز در هنگام ترمزگیری (BOS)، کنترل پایداری الکترونیکی (ESC)، ترمز کمکی (EBA)، سیستم کنترل کشش (TCS)، سیستم هشدار و پیشبینی برخورد در اثر تغییر لاین (LCA)، سیستم هشدار خروج از خط (LDW)، رادار هشدار خروج از پارک (RCTA)، رادار هشدار باز شدن درب عقب (DOW)، رادار نقطه کور (BSD)، سیستم کمکی ماندن در بین خطوط (LKA)، سیستم کمکی حرکت در ترافیک (TJA)، کروز کنترل هوشمند تطبیقی (ACC)، سیستم کمکی کروز هوشمند (ICA) سیستم نوربالا اتوماتیک (IHC) رادار تصادف از جلو (FCW)، ترمز اضطراری خودکار (AEB) و تابلو خوان، اشاره کرد.
قیمت تیگو ۷ پرومکس
تیگو ۷ پرومکس به عنوان یک کراس اوور سایز متوسط با دریایی از امکانات و تجهیزات ایمنی و رفاهی مدرن و سیستم انتقال نیرو به هر چهار چرخ خودرو، مصرف سوخت پایین و بازه قیمتی مناسب نسبت به به رقبا از ارزش خرید بالاتری برخوردار است.برچسب قیمتی تیگو ۷ پرومکس حدود ۲ تا ۲.۱ میلیارد تومان خواهد بود که با توجه به مشخصات ذکر شده و جمع بندی کلی صورت گرفته در مقایسه با رقبا بسیار منطقی تر است. این خودرو یکی از بهترین مدلهای فونیکس موجود در بازار ایران است و مشخصات آن نشان میدهد که میتواند انتخاب خوبی برای خرید باشد. نظر شما درباره این خودرو بازار ایران چیست؟ نظر خودتان را با ما به اشتراک بگذارید.