خبر خوش برای متقاضیان کارت سوخت خودرو

مدت متوسط انتظار برای صدور کارت سوخت از زمان ثبت درخواست تا ارسال آن به نشانی متقاضی، تقریباً یک ماه است.

خبر خوش برای متقاضیان کارت سوخت خودرو

در حال حاضر، تنها روش برای ثبت درخواست صدور کارت هوشمند سوخت ، مراجعه حضوری به دفاتر پلیس 10+ می‌باشد و پس از ثبت درخواست، حدود یک ماه طول می‌کشد تا کارت هوشمند سوخت صادر شود و به دست متقاضی برسد.

قرار است در نیمه اول بهمن‌ماه امسال، با رونمایی از سامانه برخط ثبت درخواست صدور کارت هوشمند سوخت ، زمان انتظار صدور کارت سوخت از یک‌ماه فعلی، به ۱۰ روز کاهش پیدا کند.

پیش‌راه‌اندازی این سامانه در تاریخ هفتم آذرماه کلید خورد و به‌گفته مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، تکمیل و بهره‌برداری از آن برای سرویس‌دهی به عموم متقاضیان، حداکثر دو ماه زمان نیاز دارد.

بعد از راه‌اندازی این سامانه، امکان ثبت و پیگیری درخواست صدور کارت هوشمند سوخت ، به‌صورت آنلاین و بدون نیاز به مراجعه حضوری، برای عموم متقاضیان فراهم می‌شود.

در ادامه به توضیح یک سری نکات برای پیگیری و تحویل کارت سوخت خودرو می‌پردازیم.

پیگیری کارت سوخت با پلاک

پیگیری کارت سوخت با پلاک صرفاً برای مالکان خودرو امکان‌پذیر است و برای مالکین موتور قابل‌استفاده نیست. برای پیگیری کارت سوخت با پلاک ابتدا باید به سایت epolice.ir رفته و با استفاده از این سایت کارت سوخت خود را پیگیری کنید.

پیگیری از طریق سایت epolice.ir جز ساده‌ترین روش‌های پیگیری کارت سوخت است. برای این منظور به سایت Epolice.ir مراجعه کرده و سپس به قسمت درگاه خدمات الکترونیک نظامی و پس از آن به قسمت پیگیری کارت سوخت رفته اطلاعات پلاک و خودرو خود را وارد کنید. اگر کارت سوخت خودرو شما تولید شده باشد به شما کد رهگیری داده می‌شود که با مراجعه به سایت شرکت پست و استفاده از این کد، به شما نمایش داده می‌شود که کارت سوخت شما در چه مرحله‌ای قرار دارد. در این جا نیز اگر کارت سوخت شما تحویل شرکت پست شده باشد به شما کد رهگیری مرسوله داده می‌شود و با استفاده از این کد می‌توانید به سایت شرکت پست مراجعه کرده و رهگیری کارت سوخت را انجام دهید.

پیگیری کارت سوخت از طریق کد ملی

مالکان خودرو و موتور سیکلت به منظور پیگیری وضعیت کارت سوخت خود می توانند از چندین روش اقدام نمایند. در تمامی این مراحل باید کارت شناسایی صاحب وسیله نقلیه را همرا خود داشته باشند چرا که برای استعلام کارت سوخت به آن نیاز خواهند داشت. در حال حاضر امکان پیگیری کارت سوخت از طریق کد ملی به تنهایی وجود نداشته و تنها با داشتن کد ملی نمی توانید کار خاصی در این زمینه انجام دهید.

ثبت نام کارت سوخت خودرو تعویض پلاک شده

صاحبان خودروهای تعویض پلاکی اگر کارت بنزین ماشین، دریافت نکرده‌اند با استفاده از VIN می‌توانند برای کارت سوخت المثنی اقدام کنند.

پیگیری کارت سوخت ماشین صفر

اگر بعد از ۲۰ روز به هر دلیلی کارت سوخت اتومبیل خود را دریافت نکردید، می‌توانید از راه‌های زیر اقدام کنید

پیگیری از طریق اینترنت

برای رهگیری و گرفتن کارت سوخت خودروی صفر خود می‌توانید به پایگاه اینترنتی epolice.ir، خدمات الکترونیکی انتظامی، مراجعه کنید. در این سامانه لازم است نوع و شماره پلاک خودرو را در بخش پیگیری صدور کارت سوخت، وارد کنید. در این سایت شماره مرسوله خود را بگیرید و وارد سامانه اداره پست شوید. شماره مرسوله را در بخش مربوطه وارد کنید. سامانه به شما آدرس منطقه پستی که کارت سوخت‌تان فرستاده شده را می‌دهد. یا اینکه می‌توانید به سامانه رهگیری مرسولات پستی مراجعه کنید. ابتدا وارد سامانه شوید و سپس با وارد کردن کد 16 رقمی شناسایی خودرو VIN، کارت خود را پیگیری کنید.

برای دریافت اطلاعات کامل در خصوص کد VIN، مقاله وین کارت خودرو چیست را مطالعه کنید. شماره vin کارت خودرو جدید در پشت آن و به صورت عمودی نوشته شده است.

پیگیری از طریق سامانه پیامکی

برای استعلام کارت سوخت از طریق پیامک، شماره VIN خودرو خود را به سرشماره ۱۱۰۱۲۰۲۰۴۰ بفرستید. ابتدا حرف v سپس * و در نهایت شماره VIN را وارد کنید: V*VIN

برای استعلام کارت خودرو از ناجا باید وارد صفحه استعلام کارت خودرو شوید. البته برای پیگیری کارت خودرو از ناجا باید وارد صفحه جداگانه دیگری شوید.

پیگیری از طریق تلفن

برای اطلاع از وضعیت صدور و گرفتن کارت سوخت خودروی صفر می‌توانید با پلیس ناجا به شماره ۸۱۲۴۰۵۱۴ و ۸۸۸۸۵۳۴۷ اقدام کنید. برای رهگیری ارسال کارت سوخت ماشین با اداره پست می‌توانید با شماره ۸۴۴۷۰۰۰۰ تماس بگیرید.

پیگیری حضوری

برای پیگیری حضوری باید به دفاتر پلیس ۱۰+ مراجعه کنید.

منبع: تسنیم
www.novin.com
www.novin.com
ارسال نظر