اختصاصی روزگار خودرو؛

فروش ۲۰ روزه یک خودروی برقی خارج از سامانه یکپارچه / قیمت ۲.۱ میلیارد تومان

از امروز فروش یک خودروی تمام برقی مونتاژی با قیمت ۲.۱۲۳ میلیارد تومان خارج از سامانه یکپارچه شروع می‌شود.

فروش ۲۰ روزه یک خودروی برقی خارج از سامانه یکپارچه / قیمت ۲.۱ میلیارد تومان

این خودرو اسکای ول ET5 نام دارد و توسط شرکت نبکا در داخل کشور مونتاژ می‌شود.

زمان تحویل خودرو ۲۰ روز کاری اعلام شده است.

پیشرانه نبکا توان تولید حداکثر ۲۰۰ اسب بخار قدرت را دارد و در مدت زمان ۹.۶ ثانیه سرعتش به صد کیلومتر بر ساعت می‌رسد.

این خودرو همچنین با یک بار شارژ می‌تواند مسافت ۵۲۰ کیلومتر را طی کند.

جهت خرید این خودرو باید به سایت نبکا به آدرس https://nebkaev.ir مراجعه کنید.

سیر تا پیاز اسکای ول ET5

نبکا که از جمله خودروسازان تازه تاسیس کشور محسوب می‌شود که با خودروی تمام برقی خود در پنجمین نمایشگاه خودرو تهران حضور پیدا کرد.

پنجمین نمایشگاه خودروی تهران در حالی برگزار شد که طی آن شاهد حضور خودروهای برقی و هایبرید متنوعی بودیم اما یک محصول نیاز به توجه ویژه‌ای دارد. شرکتی با نام نبکا که از جمله خودروسازان تازه تاسیس کشور محسوب می‌شود با خودروی تمام برقی خود در این نمایشگاه حضور پیدا کرد. این خودروی برقی یک کراس‌اوور با نام اسکای ول ET5 است.

نبکا از کجا آمد؟

شاید نام نبکا کمتر به گوشتان خورده باشد اما مپنا و کرمان‌موتور چطور؟ نبکا در حقیقت خودروسازی است که حاصل همکاری کرمان موتور و مپنا است. این خودروسازی با همکاری شرکت اسکای ول چین به عنوان اولین محصول خود اقدام به مونتاژ یک خودروی تمام برقی می‌کند.

طراحی اسکای ول ET5

محصول برقی اسکای ول که برای مونتاژ در بازار ایران در نظر گرفته شده چهره جذاب و مدرنی دارد. این خودرو با قرارگیری در غرفه نبکا در شهر آفتاب توانست نظر بسیاری از مخاطبان را به خود جلب کند. چهره این خودرو نسبت به بسیاری از محصولات چینی این روزها آنچنان عجیب و غریب نیست اما نکته مهم این است که در آینده از آن خسته نمی‌شوید و احتمالا تا دراز مدت می‌تواند نیاز مشتریان را برآورده کند.

نمای عقب نبکا اسکای ول ET5
علی‌رغم برقی بودن این خودرو یک جلو پنجره مشبک میان دو چراغ قرار گرفته فضای بازی نیز برای عبور هوا زیر سپر قرار دارد که کمی عجیب به نظر می‌رسد.

مشخصات فنی ET5

نبکا از یک پیشرانه برقی بهره می‌برد که توان را از طریق گیربکس تک سرعته اتوماتیک به محور جلو منتقل می‌کند. این پکیج باتری این خودرو ۷۲ کیلووات ساعتی است و پیشرانه الکتریکی حداکثر توان ۲۰۴ اسب‌بخار و حداکثر گشتاور ۳۲۰ نیوتن.متر را ارائه می‌دهد.

چنین اعداد و ارقامی برای یک خودروی الکتریکی مونتاژ می‌تواند مناسب باشد. حال شاید برایتان سوال شود که شتاب صفر تا صد اسکای ول ET5 چقدر است. طبق آمار این خودرو می‌تواند در مدت زمان ۹.۶ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد.

نکته مهم دیگر درباره خودروهای برقی مدت زمان شارژ و میزان پیمایش با یک بار شارژ است. اسکای ول ET5 می‌تواند با یک بار شارژ کامل مسافتی در حدود ۵۲۰ کیلومتر را طی کند. باتری‌های این خودرو همانند بسیاری از محصولات برقی از فناوری شارژ سریع پشتیبانی می‌کنند و در صورت استفاده از کابل مناسب در مدت زمان ۳۵ دقیقه میزان شارژ آن از ۲۰ به ۸۰ درصد می‌رسد. یکی دیگر از نکات قابل توجه درباره ET5 این است که از سیستم ترمز احیا شوند هم بهره می‌برد.

داخل نبکا اسکای ول ET5

امکانات رفاهی ET5

همانطور که از اکثر خودروهای چینی انتظار می‌رود این محصول برقی نیز از امکانات رفاهی قابل قبولی بهره می‌برد. از جمله آپشن‌های مهم اسکای ول می‌توان به ۶ کیسه هوا، سنسور نور و باران، دوربین ۳۶۰، کروز کنترل، سیستم ورود بدون کلید و استارت دکمه‌ای، سقف پانوراما، سیستم تشخیص خواب آلودگی راننده و ترمز پارک برقی اشاره کرد.

ارسال نظر