روزگار خودرو گزارش می دهد

آتش بازی دو خودرو هیبرید در بازار ایران!

همراه روزگار خودرو باشید با معرفی دو خودرو جدید از برند GAC به نام‌های امکو و امپو هیبرید که قرار است وارد بازار خودرو ایران شوند.

آتش بازی دو خودرو هیبرید در بازار ایران!

در حالی که نمونه‌های بنزینی این دو مدل قبلا به ایران وارد شده‌اند اما حالا باید منتظر مشاهده نسخه‌های هیبریدی امکو و امپو در خیابان‌های کشور باشیم. امکانات و قابلیت های این دو مدل نسبت به نسخه بنزینی بسیار بیشتر است و در ادامه این تفاوت ها را با هم بررسی خواهیم نمود.

مشخصات ظاهری و طراحیGAC امکو

جک امکو-1

در نگاه اول به این خودرو دو نوع تصویر در ذهنمان نقش می‌بندد اولی یک دلبر زیبا روی و دومی یک هیولای بی‌شاخ و دم. در واقع دوست داشتن یا نداشتن این خودرو یا صد در صدی است و یا اینکه از آن متنفر می‌شوید. با نگاهی عمیق به جلوپنجره امکو هیبریدی متوجه خطوط شکسته هندسی که در عین بی‌نظمی یک نظم نوین را خلق کرده‌اند می‌شوید. گویا زمانه به شکلی شده که باید دیگر به این مدل طراحی‌ها عادت کنیم. چراغ‌های جلو مارا به یاد چراغ‌های سفینه‌های موجود در فیلم‌های علمی تخیلی می‌اندازد. البته خوشبختانه در پس این ظاهر کاملا نو و حتی آینده نگرانه سابقه دلگرم کننده‌ای وجود دارد و آن هم همکاری جی‌ای سی با برندهای معتبر ژاپنی مانند تویوتا و میتسوبیشی است.

جک امکو-2

در نمای جانبی وضع بهتر است و فقط به دو یا سه خط و حجم دهی به در و زه‌ها را شاهد هستیم. دستگیره‌های در مدرن طراحی شده است. رینگ‌های ۱۹ اینچی آلومینیومی این کراس اوور از نقاط قوت بلامنازع این خودرو هستند.

جک امکو-3

قسمت عقب بلافاصله در نگاه اول شما را به یاد خودروهای شاسی بلندی مانند لکسوس و ولوو XC۹۰ می‌اندازد. گرافیک چراغ‌های عقب و شیپ آنها بسیار مدرن است. در کل کسانی که به دنبال طراحی‌های اصالت محور هستند این خودرو را نمی‌پسندند.

طراحی فضای داخلی کابین GAC هیبرید

جک امکو-7

در بدو ورود به کابین امکو حیرت زده خواهید شد. تریم سفید کرم و مشکی این کابین روحتان را تازه می‌کند. داشبورد به زیبایی و کیفیت هر چه تمام تر خود نمایی می‌کند. مانیتور بزرگ لمسی ۱۴.۶ اینچی که در مرکز داشبورد نصب شده به نظر می‌رسد که مرکز کنترل همه چیز در خودرو است. زیبایی‌های این کابین به داشبورد ختم نمی‌شود صندلی‌ها رودری‌ها و حتی رنگ سقف خودرو نیز بی‌نظیر است.

پیشرانه و مشخصات فنی GAC امکو

جک امکو-5

در دل این کراس‌اوور یک پیشرانه ۲ لیتری اتمسفریک با فناوری GDI نصب شده است که می‌تواند در بالاترین حالت تا ۱۳۸ اسب بخار قدرت و ۱۸۰ نیوتون متر گشتاور تولید کند. همچنین پیشرانه الکتریکی آن هم توانایی تولید ۱۸۰ اسب بخار و گشتاور شگفت‌انگیز ۳۰۰ نیوتونه متر را دارد. بدین ترتیب به رسم همیشگی خودروهای هیبریدی این خودرو در مجموع ۲۳۸ اسب بخار قدرت ترکیبی تولید می‌کند. این قدرت نسبتا زیاد از طریق یک گیربکس DHT به چرخ‌های این خودرو منتقل می‌گردد. میانگین مصرف سوخت امکو در حالت ترکیبی به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر ۴.۷۶ لیتر است همچنین مخزن سوخت این خودرو ۵۰ لیتر ظرفیت دارد.

امکانات رفاهی و تجهیزات ایمنی GAC امکو

جک امکو-8

از جمله امکانات رفاهی این خودرو می‌توان به صفحه نمایش مرکزی ۱۴.۶ اینچی لمسی، جلو آمپر ۱۰.۲۵ اینچی، سردکن صندلی‌های جلو، صندلی راننده ۶ جهته برقی به همراه گودی کمر، روکش چرم صندلی‌ها، گرم کن صندلی‌های جلو، صندلی شاگرد ۴ جهته برقی، حافظه تنظیمات صندلی راننده، رینگ‌های اسپرت ۱۹ اینچی، سقف شیشه‌ای پانورامیک، دریچه سیستم تهویه مطبوع برای ردیف دوم، سیستم رایحه هوای کابین، فیلتر کابین مخصوص گرد و غبار، سیستم انتقال اطلاعات تلفن همراه و خروجی یو اس بی‌، آینه‌های جانبی تاشو برقی، آینه دید عقب داخلی تیره شونده، غربیلک فرمان با روکش چرم مجهز به دکمه‌های کنترلی، چراغ‌های اصلی با فناوری ال‌ای دی، عملکرد نمایشی چراغ‌های خارجی، همراهی نورپردازی کابین با پخش موسیقی و سیستم صوتی ۶ بلندگو اسپیکرهای تعبیه شده در صندلی راننده اشاره کرد.

جک امکو-6

نوبت به امکانات و تجهیزات ایمنی امکو می‌رسد که قبل از معرفی باید بگوییم که انصافا درست مثل امکانات رفاهی کامل و بی‌نقص است. از جمله تجهیزات ایمنی می‌توان به سیستم نظارت بر سطح هوشیاری سرنشینان، هشدار خستگی راننده، ترمز اضطراری خودکار با قابلیت تشخیص و محافظت عابرین پیاده، رادار هشدار نقاط کور، هشدار خطر باز کردن درها، هشدار خروج از پارک، هشدار برخورد از روبه‌رو و پشت سر، سیستم خودران هوشمند سطح ۲، دوربین ۵۴۰ درجه با قابلیت نمایش زیر خودرو، سیستم اتوپارک و پارک از راه دور خودرو از طریق ریموت، کنترل هوشمند از راه دور امکانات داخلی کابین، کروز کنترل هوشمند تطبیقی، رادار تابلوخوان نور بالای هوشمند، رادار نگهدارنده بین خطوط و هشدار خروج از خط، سنسور نور آینه‌های جانبی تاشو برقی، سیستم ورود بدون کلید سیستم ضد سرقت ایموبلایزر، سیستم کنترل سرعت در شیب، سیستم کمک به شروع حرکت در شیب، کنترل پایداری ایربگ جانبی و پرده‌ای مجموعا ۶ عدد ترمز پارک برقی به همراه اتوهلد، سیستم هوشمند استارت خودرو از راه دور سیستم پایش فشار باد تایرها و ترمز‌ای بی‌اس و‌ای بی‌دی اشاره کرد.

قیمت GAC امکو

قیمت این مدل از کمپانی GAC در سامانه یکپارچه خودرو ۱.۷ تا ۱.۸ میلیارد تومان به شکل علی الحساب اعلام شده است.

در ادامه بررسی خودروهای برند GAC بعد از معرفی کامل امکو حالا به سراغ مدل امپو می‌رویم. سدان هیبریدی GAC خواهیم پرداخت.

مشخصات ظاهری و طراحی GAC EMPOW

جک امپو-9

طراحی این مدل با الهام از النترای N و با انگیزه کپی برداری از آن ساخته شده است. همین باعث می‌شود تا در نگاه اول خیال کنیم که این خودرو همان النترا است و فقط آرم جلوی خودرو تعویض شده است. ورودی هوای بزرگ جلو سپر طراحی مدرن چراغ‌ها و خطوط متوازن جلو پنجره ترکیبی را به وجود آورده که در جلب توجه خریدران امتحانش را پس داده است.

نمای کناری با جلوه‌ای عضلانی و خط و خطوط منحنی شکل و رینگ‌های مشکی براق ۱۸ اینچی پازل زیبایی در طراحی را کامل کرده است. در نمای پشت خودرو طراحی باز هم جذاب تر شده و گرافیک چراغ‌های عقب بسیار زیبا و چشم نواز است. خروجی‌های اگزوز دوگانه که در بخش زیرین سپر خودرو قرار گرفته‌اند، یکی از جذابیت‌های واقعی این امپو را تشکیل می‌دهند.

طراحی داخلی و فضای کابین امپو

جک امپو-7

در فضای داخلی کابین باز هم می‌توان کپی برداری از المان‌های امتحان پس داده را به وضوح مشاهده نمود. تریم با ترکیب رنگ‌های خاکستری مشکی و زرد که اصولا در هر قسمتی با هم ترکیب بشوند جذابیت خلق می‌کنند. برخی از قسمت‌ها را مهندسان طراحی با زیرکی شبیه به فیبر کربن ساخته‌اند که باعث زیبایی مضاعف در کابین خودرو امپو شده است. فرمان نیز از این قاعده مستثنا نیست با فرم دی‌کات خود به شما القا می‌کند که سوار بر یک سدان لوکس هستید. در اصل هنگامی که به صورت کلی به این خودرو می‌نگرید دقیقا می‌توانید ببینید که هر گوشه‌ای از آن سر منشا یک الهام از عناصری است که جذابیتشان تضمین شده است.

مشخصات فنی و پیشرانه امپو نسخه هیبرید

جک امپو-10

امپو در بخش پیشرانه پیشرفت زیادی کرده است و برخلاف نسخه قبلی که وارد ایران شده بود هیبریدی شده است. امکو هیبرید به یک پیشرانه دولیتری تنفس طبیعی GDI مجهز است. این پیشرانه ۱۳۸ اسب بخار توان و گشتاوری در حدود ۱۸۰ نیوتون متر تولید می‌کند. موتور الکتریکی هم حداکثر توان تولیدی ۱۸۰ اسب بخاری دارد که با ۳۰۰ نیوتون متر گشتاور به شکل عجیبی قدرتمند است. بنابراین این سدان وارداتی GAC در مجموع ۲۳۸ اسب بخار قدرت تولید می‌کند. این میزان نیرو برای یک سدان آن هم در بازار ایران به شدت خوب است. امپو هیبرید در مصرف سوخت هم پیشتاز دیگر سدان هاست و با مصرف کمتر از فقط ۵ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر پیشتاز است. این قدرت ۲۳۸ اسب بخاری از طریق جعبه دنده نوع DHT این خودرو به چرخ‌ها منتقل می‌شود.

امکانات رفاهی و تجهعیزات ایمنی امپو هیبریدی

جک امپو-6

از امکانات رفاهی این امپو هیبریدی می‌توان به صندلی‌های برقی جلو، گرمکن هوشمند صندلی‌های جلو، شش کیسه هوا، دوربین ۳۶۰ درجه، کروز کنترل تطبیقی، ترمز اضطراری اتوماتیک، رانندگی خودکار بین خطوط، رادار خط خوان، رادار تابلوخوان، نور بالای اتوماتیک، تهویه اتوماتیک دوکاناله، سانروف برقی، استارت دکمه ای، سیستم صوت بسیار با کیفیت فیلتر هوای کابین و دریایی از آپشن‌های ریز و درشت دیگر اشاره کرد.

همانطور که مشاهده کردید امکانات رفاهی و تجهیزات ایمنی امپو هیبرید از مدل مشابه بنزینی آن بسیار کاملتر است.

جک امپو-3

قیمت امپو هیبریدی

قیمت امپو هیبریدی در سامانه یکپارچه خودرو ۱.۷ میلیارد تومان به صورت علی الحساب اعلام شده است.

 

 

 

ویدیوهای پیشنهادی

ارسال نظر